Brett, Ski og Surf – Lett

Linja passer for alle, men er spesielt egnet for deg som har drevet lite eller ingenting med slike aktiviteter. Undervisningen blir tilpasset hver enkelt.

Dette er linja for deg som er, eller vil være, et lekent og aktivt menneske som ønsker å holde på med vannsport høst og vår og brett/ski om vinteren. Det vil også bli en del variert friluftsliv ved kysten, i skog og mark og på fjellet til ulike årstider. I tillegg blir det noe styrke-, utholdenhet-, balanse- og koordinasjonstrening for å øke kroppsbeherskelsen og for å unngå skader, spesielt med tanke på ski og brett. Surfing i Hoddevika.

Studietur til Maldivene

Har du lyst til å oppleve hvordan det er å starte dagen med å spise frokost på stranda under skyggene av et palmetre? Mens du ser utover det glassklare vannet og betrakter bølgene som holder på å bygge seg opp der ute? Har du lyst til å være den som kan ta windsurfbrettet under armen og springe ut i det varme vannet mens du bobler over av glede? På Maldivene kan du få oppleve nettopp dette i tillegg til å spise eksotisk mat, snorkle og nyte solfylte dager med gode venner.

Turen til Maldivene består blant annet av snorkling, vindsurfing, vannscooter, kajakkpadling, seiling, beachvolleyball og strandliv. Det er også muligheter for å ta PADI dykkerkurs.

Aktiviteter

– Bølgesurfing og vindsurfing
– Wakeboard/vannski
– Vannhopp
– Høye elementer
– Kano
– Mange skidager (ski og brett.) – – Sesongkort i Vassfjellet skisenter
– Backcountry turer (toppturer, bygge ulike hopp, leke i snøen)
– Jibbing i parken
– Toppturer

Aktiviteter, forts

– Railing hele året på skolen
– Klatring i klatrehall med mulighet for brattkort
– Turning
– Stuping
– Ishockey
– Styrke/balanse/koordinasjon
– Førstehjelpskurs
– Ballspill
– Paintball

Turer

– 11 dagers studietur til Maldivene
– Bølgesurfing på Stadt (Hoddevika), 6 dager
– Hyttetur til Åre, Sverige, 4 dager
– Toppturer i Oppdalsfjella
– 71 grader Nord, Fredlyversjon, 3 dager (NB: Frilvillig!)
– 1 ukes avslutningstur sammen med resten av skolen


Lærer Frederik Lehmann

Frederik er fra Sandefjord og har jobbet på Fredly siden 2012. Han har mye erfaring med frikjøring snowboard/ski, og driver aktivt med windsurfing hele året. Det viktigste for Frederik er å skape gode relasjoner og jobbe målrettet for at hver elev skal føle mestring gjennom året.

Mobil 40552921, Epost fl@fredly.fhs.no