Internat

Romtype velger du etter at du har tatt i mot plassen på Fredly.

Fredly folkehøgskole har 3 ulike romtyper:

Dobbeltrom uten bad

Dobbeltrom uten bad (internat A og B) er vårt rimeligste boalternativ, og det de fleste velger. Rommene inneholder 2 senger, 2 skap, 2 arbeidsplasser med hylle, 2 stoler, en vask med speilskap, samt magnettavler for oppheng av bilder og plakater. I tillegg har hvert rom en bod i kjelleren for oppbevaring av skiutstyr, kofferter, sovepose etc.

Dobbeltrom uten bad ligger i internat med separate dusjer og toaletter på hver korridor.

Enkeltrom uten bad

Enkeltrom uten bad (internat A og B, begrenset antall, de med særskilte behov prioriteres) er for deg som vil ha litt ekstra privatliv. Rommene består av 1 seng, 1 skap, 1 arbeidsplass med hylle, 1 stol, en vask med speilskap, samt magnettavle for oppheng av bilder og plakater. I tillegg har hvert rom en bod i kjelleren for oppbevaring av skiutstyr, kofferter, sovepose etc.

Enkeltrom uten bad ligger i internat med separate dusjer og toaletter på hver korridor.

Dobbeltrom med bad

Dobbeltrom med bad (internat C, begrenset antall, først til mølla-prinsippet gjelder) ligger i et eget internat. Rommet er stort og består av sove/oppholdsrom, en liten gang og et flislagt bad. Rommet er utstyrt med 2 senger, 2 nattbord, 4 skap, 2 store arbeidsplasser, 2 kommoder, 2 stoler, samt magnettavler for oppheng av bilder og plakater. Badet har vask, dusj, skap og wc. I tillegg har hvert rom en stor bod i kjelleren for oppbevaring av skiutstyr, kofferter, sovepose etc. Rommene har vannbåren varme i gulvene.

Felles oppholdsrom

På hver korridor på internatene er det et felles oppholdsrom. Disse inneholder sofa, kjøkkenskap, kjøleskap, fryser, komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, vannkoker og tv m/ chromecast.